Bc. Norbert Gerec

Bakalářská práce

Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach

Quality and range of regional food produce in individual seasons of the year
Abstract:
The development of the identity of small regions is a discussed topic among many European states and also in the European Union alone. Few of the aspects of this identity are gastronomy and foodstuffs and agricultural production. It is the same in Slovakia, where new projects are coming up and the existing projects and systems of labelling regional foodstuffs and agricultural products, are developing …více
Abstract:
Rozvoj identity malých regiónov je diskutovanou témou v mnohých štátoch Európy a aj celkovo v samotnej Európskej Únii. Jednými z aspektov tejto identity sú práve regionálna gastronómia a potravinárska a poľnohospodárska produkcia. Je tomu tak aj na Slovensku, kde vznikajú nové a rozvíjajú sa už existujúce projekty a systémy na označovanie regionálnych potravín a poľnohospodárskych produktov. Táto bakalárska …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/kont4/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.