Bc. Kateřina Chmelařová

Bakalářská práce

Implementace trendů do nabídky cukrárny

Trends implementation into pastry shop offer
Anotace:
Cílem bakalářské práce je návrh akce zahrnující vybrané trendy z oblasti gastronomie. Teoretická část popisuje cestovní ruch, trendy v gastronomii a je zaměřena zejména na charakteristiku moderních trendů v cukrářství. V praktické části je charakterizován vybraný podnik Velkolosinské pralinky. Na základě realizovaného výzkumu je navržena akce. Její náplní je ochutnávka a prodej produktů zahrnující …více
Abstract:
The aim of bachelor thesis is to proposal and create an event that includes selected trends in the gastronomy field. The theoretical part describes tourism and includes description of trends and is mainly focused on the features of modern trends in gastronomy and confectionery. The selected company Velkolosinské pralinky is specified in the practical part. An event will be proposed according to the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/tx5f2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Pavlína Pellešová, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Kamila Krausová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě

Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Bakalářský studijní program / obor:
Cestovní ruch a turismus / Cestovní ruch a turismus