Bc. Klára Vincentová

Diplomová práce

Technologické možnosti výroby instantních nápojů

The technological possibilities of production instant drinks
Anotace:
Diplomová práce se zabývá technologickými možnostmi výroby cereálních instantních nápojů s použitím ovesných a ječných sladů. Experiment byl založen na výrobě ovesného a ječného sladu v mikrosladovně. Slady byly šrotovány a šrot obou druhů sladu byl prosíván pomocí sít o třech typech hrubosti (0,315 mm; 0,4 mm; 0,63 mm). Rmutování sladu v poměrech (100 % ovesný slad; 100 % ječný slad; 90 % ječný slad …více
Abstract:
The diploma thesis deals with technological possibilities of production of cereal instant drinks using oat and barley malts. The experiment was based on the production of oat and barley malt in a micro-refrigeration plant. Malts were scrapped and scrap of both types of malt was sieved through a sieve of three types of roughness (0,315 mm; 0,4 mm; 0,63 mm). Mashing of powdered malt in proportions (100 …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Oponent: Josef Gattermayer, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.