Bc. Klaudia Tychaničová

Bakalářská práce

Podnikateľský zámer v oblasti gastronómie - prípadová štúdia

Business plan in the field of gastronomy - case study
Abstract:
The goal of this dissertation is a proposal of a specific business plan for a chosen company Bestsport, a.s. The content of the text is targeted on securing work activities of a hotel Harfa. The dissertation has applied the methods of observations of the realities related with creating of a business plan and an analysis of the researched sectors. The dissertation is divided into two parts – theoretical …více
Abstract:
Cieľom bakalárskej práce je návrh konkrétneho podnikateľského zámeru pre vybranú spoločnosť Bestport, a.s. Obsah textu je zameraný na zabezpečenie pracovnej činnosti hotela Harfa. V práci je aplikovaná metodika pozorovania skutočností ktoré súvisia s vypracovaním podnikateľského zámeru a analýza skúmaných odvetví. Práca je rozdelená do dvoch častí – teoretickej a analyticko-návrhovej časti.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/tv30h/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 9. 2018
  • Vedoucí: Ing. Eliška Smotlachová
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze