Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin – Radka Koudelná
Radka Koudelná
Bachelor's thesis
Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
Preservatives that prolong the shelf life of foodstuff
Abstract:
Bakalářská práce byla zaměřena na Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin. V literární části je popsána historie konzervačních látek a konzervace. Konzervační látky jsou řazeny do skupiny aditivních látek. Stručně je popsáno několik skupin aditivních látek. Dále je v práci detailně rozepsáno několik konzervačních látek, jejich funkce a vliv na lidské zdraví. Konzervační látky jsou podřízeny …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with preservatives, which are necessary part of nowadays, brouse foodstuffs preservation is one of the basic principles how to safe foodstuffs. In my literky part of my bachelor are decribed historical aspects of foodstuff preservation. In the next section there are basic principles preservation and there are thoroughly described preservation that are allowed, but also the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Petr Šnurkovič, Ph.D. DiS.
- Reader: Martin Dušek, Ing.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticulture / Quality of plant food sources
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights