Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin – Radka Koudelná
Radka Koudelná
Bakalářská práce
Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
Preservatives that prolong the shelf life of foodstuff
Anotace:
Bakalářská práce byla zaměřena na Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin. V literární části je popsána historie konzervačních látek a konzervace. Konzervační látky jsou řazeny do skupiny aditivních látek. Stručně je popsáno několik skupin aditivních látek. Dále je v práci detailně rozepsáno několik konzervačních látek, jejich funkce a vliv na lidské zdraví. Konzervační látky jsou podřízeny …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with preservatives, which are necessary part of nowadays, brouse foodstuffs preservation is one of the basic principles how to safe foodstuffs. In my literky part of my bachelor are decribed historical aspects of foodstuff preservation. In the next section there are basic principles preservation and there are thoroughly described preservation that are allowed, but also the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petr Šnurkovič, Ph.D. DiS.
- Oponent: Martin Dušek, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva