Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s. – Zuzana KREJČOVÁ
Zuzana KREJČOVÁ
Bakalářská práce
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
Hygiene and safety of production of Alika Inc.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu plnění hygienických a bezpečnostních standardů při výrobě ořechových směsí ve firmě Alika a.s. Teoretická část popisuje hygienu a bez-pečnost výroby potravin, rozdělení zdravotních nebezpečí ve výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. V praktické části je představena firma Alika a.s. Dále jsou podrobně rozepsány jednotlivé pracovní technologie a jejich …víceAbstract:
The bachelor theses is focused on the analysis of hygienic and safety standards in the pro-duction of nuts{\crq} mixtures in the ALIKA company. The teoretical part describes the food hygiene and safety factors, health dangers separation during the food production process and the food safety system. In the practical part, there is presented the ALIKA company. Also there are describtions of all product …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2010
Identifikátor:
15048
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KREJČOVÁ, Zuzana. Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
David Áč -
Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku
Dana Lečbychová -
Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků
Romana BARTOŠÍKOVÁ -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Statistická analýza ve výživě a spotřebě potravin lidí v České republice
Denisa Jiroutová -
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
Veronika Kondelová -
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Anna Kobylková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová