Estery MCPD a glycidolu – toxické procesní kontaminanty palmového a dalších rostlinných olejů v čokoládových cukrovinkách – Aneta Walterová
Aneta Walterová
Bachelor's thesis
Estery MCPD a glycidolu – toxické procesní kontaminanty palmového a dalších rostlinných olejů v čokoládových cukrovinkách
MCPD and glycidyl esters - toxic processing contaminants in palm and other plant oils in chocolate confectionery
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2019
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
WALTEROVÁ, Aneta. \textit{Estery MCPD a glycidolu – toxické procesní kontaminanty palmového a dalších rostlinných olejů v čokoládových cukrovinkách}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Available from: https://theses.cz/id/9gifxb/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.