Estery MCPD a glycidolu – toxické procesní kontaminanty palmového a dalších rostlinných olejů v čokoládových cukrovinkách – Aneta Walterová
Aneta Walterová
Bachelor's thesis
Estery MCPD a glycidolu – toxické procesní kontaminanty palmového a dalších rostlinných olejů v čokoládových cukrovinkách
MCPD and glycidyl esters - toxic processing contaminants in palm and other plant oils in chocolate confectionery
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WALTEROVÁ, Aneta. \textit{Estery MCPD a glycidolu – toxické procesní kontaminanty palmového a dalších rostlinných olejů v čokoládových cukrovinkách}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/9gifxb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.