Bc. Krištof Martinák

Diplomová práce

Vplyv macerácie netradičných druhov dreva na kvalitu destilátu

Vliv macerace netradičních druhů dřeva na kvalitu destilátů
Anotace:
Diplomová práce Vliv macerace netradičních druhů dřeva na kvalitu destilátu byla vypracována v letech 2017-2019 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů, Zahradnické fakulty, Mendelovy univerzity v Brně. Její literární část byla zaměřena na objasnění legislativních požadavků na výrobu destilátů, konkrétně brandy. Dále stručně popisuje historii a technologii výroby sudů, chemické složení …více
Abstract:
Diploma thesis The influence of maceration of nontraditional wood species on the quality of distillate was elaborated in the years 2017-2019 at the Institute of Post-Harvest Technology of Horticultural Products, Faculty of Horticulture, Mendel University in Brno. Literary part was aimed at clarifying the legislative requirements for the production of spirits, namely brandy. The thesis also briefly …více
Abstract:
Diplomová práca Vplyv macerácie netradičných druhov dreva na kvalitu destilátu bola vypracovaná v rokoch 2017-2019 na Ústave pozberovej technológie záhradníckych produktov, Záhradníckej fakulty, Mendelovej univerzity v Brne. Jej literárna časť bola zameraná na objasnenie legislatívnych požiadaviek na výrobu destilátov, konkrétne brandy. Ďalej stručne popisuje históriu a technológiu výroby sudov, chemické …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavel Híc, Ph.D.
  • Oponent: Vladimír Mašán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií

Práce na příbuzné téma