Bc. Marek Pastorek
Bakalářská práce
Bezlepková strava ve sportu
Gluten-free diet in sport
Anotace:
Práce se zabývá problematikou bezlepkového stravování ve sportovní přípravě u zdravých jedinců. Pro přiblížení a představení problematiky je teoretická část práce zaměřena na představení faktů o lepku, bezlepkové dietě a obsahuje rešerši aktuálních pohledů veřejnosti na danou problematiku. Výzkumná část práce se pak pomocí sociologického průzkumu zabývá vztahem konkrétního výzkumného souboru k bezlepkové …víceAbstract:
The subject of these graduation thesis is to examine issue of gluten-free nutrition in sports training in healthy athletes. Theoretical part of thesis is focused on introduction of known facts of gluten, gluten-free diet and includes searches of actual public views on issue. Research part of thesis contains social research on issue of gluten-free diet in sports training in healthy athletes which attended …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2016
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/saoey/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2016
- Vedoucí: Mgr. Michal Kumstát, Ph.D.
- Oponent: Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu
Práce na příbuzné téma
-
Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních
Miroslava KUCHAŘOVÁ -
Bezlepková dieta nejen u pacientů s celiakií
Michaela DVOŘÁKOVÁ -
Bezlepková dieta - realita ve školních zařízeních
Marie JIRÁČKOVÁ -
Bezlepková dieta - realita v obchodech zdravé výživy
Veronika BLAŽKOVÁ -
Bezlepková dieta
Šárka Malaníková -
"Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník
Radka VRZALOVÁ