Monika Průšová
Bachelor's thesis
Význam značení potravin v České republice
Importance of marking foods in the Czech republic
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na značení potravin na českém trhu a zjištění jejich významu pro studenty 3. ročníku oboru Veřejná správa a regionální rozvoj, na Provozně ekonomické fakultě, České zemědělské univerzity. Cílem teoretické části práce je prostudovat problematiku týkající se regionálního rozvoje, jídla, jeho sociálního a společenského významu a představit legislativní zdroje, týkající se …moreAbstract:
The Bachelor Thesis is focused on the marking foods on the Czech market and on its importance for the 3rd year students who study Public relations and Regional development, at the Czech University of Life Sciences. The main aim of theoretical part is to peruse the most important matters concerning about regional development, food and its social importance, and introduce the legal framework of the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 3. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Lucie Kocmánková Menšíková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PRŮŠOVÁ, Monika. \textit{Význam značení potravin v České republice}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2016. Available from: https://theses.cz/id/9i5eq8/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
Aneta Szulló -
Regionální potravina z pohledu spotřebitele v Plzeňském kraji
Lucie BÁRTOVÁ -
Značky Regionální potravina, KLASA a BIO pohledem spotřebitele v Plzeňském kraji
Martin Šrámek -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Eva Štauberová -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Petra Batíková -
Regionální potravina Královéhradeckého kraje
Milan Pánek -
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
Pavla Tomanová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights