Lucie Lukášová

Bakalářská práce

Uplatnění medu ve výrobě potravin

Use of Honey in Food Production
Anotace:
Bakalářská práce Uplatnění medu ve výrobě potravin charakterizuje med jako včelí produkt, jeho skladbu, složení, jakož i ostatní včelí produkty produkované včelou medonosnou. Praktická část zahrnuje recepturu litého perníku s pěti různými ingrediencemi. Je z nich patrné jednoznačné prvenství medu a jeho nenahraditelnost v potravinářském průmyslu.
Abstract:
Use of Honey in Food Production. This bachelor thesis deals with the honey as a bee product, its composition as well as the product produced by honeybee. Practical part incudes a formula of gingerbread with five various ingredients. Honey represents the crucial one out of these ingredients, so we can talk about its irreplaceability in the food industry.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
  • Oponent: Iva Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 9io176 9io176/2
2. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
2. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.