Analýza masa ovcí plemene jacob – Bc. Kristýna Zídková
Bc. Kristýna Zídková
Diplomová práce
Analýza masa ovcí plemene jacob
Meat analysis of Jacob sheep muton
Anotace:
Tato diplomová práce měla za úkol zhodnotit vybrané kvalitativní ukazatele masa plemene Jacob. Cílem bylo v teoretické části sestavit přehled dané problematiky a v druhé části statisticky zpracovat výsledky analýzy masa a svalových vláken. Na začátku literární rešerše je představeno plemeno Jacob, dále je specifikováno skopové maso, podmínky chovu, sval, svalová vlákna atd. Experimentální část měla …víceAbstract:
This diploma thesis was designed to evaluate selected qualitative indicators of Jacob meat. In the theoretical part, the aim was to compile an overview of the given problems and in the second part to analyze the results of the analysis of meat and muscular fibers.At the beginning of the literary research the breed Jacob is introduced, the sheep meat, breeding conditions, muscle, muscle fibers, etc …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Milena Fantová, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika
Práce na příbuzné téma
-
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
Eliška Suchanová -
Růst a jatečná hodnota jehňat plemene suffolk při aplikaci pastevního výkrmu.
Hana Rybová -
Výkrm kuřat a kvalita masa
Martin Soudný -
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
Eliška Suchanová -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Kvalita masa u extenzivně vykrmovaných prasat
Tomáš Kubát -
Kvalita masa králíků s rozdílnou technikou krmení
Tereza Cyrani -
Užitkovost a kvalita masa německého obrovitého strakáče v závislosti na výživě
Dominik Smrž
Název
Vložil
Vloženo
Práva