Vliv krmiva na senzorickou jakost brojlerových kuřat – Renata Vybíralová
Renata Vybíralová
Bakalářská práce
Vliv krmiva na senzorickou jakost brojlerových kuřat
The impact of feed on sensory properties of chicken meat
Anotace:
Tématem bakalářské práce je hodnocení vlivu krmiva na senzorickou jakost brojlerových kuřat. Cílem práce je zaznamenat, jak senzorická jakost brojlerových kuřat závisí na složkách krmiva. Práce je literární rešerší, která začíná přehledem o chovu kuřat, spotřebou kuřecího masa a konzumací vajec v ČR a charakteristikou drůbežího masa. Další kapitoly specifikují šlechtění a výkrm brojlerů, konkrétní …víceAbstract:
The topic of my bachelor thesis is the evaluation of the impact of feed on sensory properties of chicken meat. The aim of bachelor thesis is noticed, how sensory properties of meat depend on feed components. This thesis is literature review, the introductory part is overview of broilers farming, chicken meat consumption and egg consumption in Czech Republic and chicken meat characteristic. Following …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Michal Mihok, PhD.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Žaneta Ferusová -
Charakterizace mikroflóry a výskyt genů rezistence k antibiotikům ve slepých střevech rodičovských generací brojlerů a nosnic
Adéla UNZEITIGOVÁ -
Vliv výživy a prostředí na masnou užitkovost kuřecích brojlerů
Lucie HOUSKOVÁ -
Studium faktorů ovlivňujících aplikaci vápníku a hořčíku u rostoucích brojlerů
Filip Karásek -
Zařazení moučky z hmyzu do krmné dávky brojlerů
Veronika Bartošová -
Vliv probiotických krmných aditiv na výživu výkrmových brojlerů
Jiří SLUNEČKO -
Nutriční charakteristika zbytků z výroby tekutých ochucovadel a jejich využití ve výkrmu kuřecích brojlerů
Jana Svobodová -
Vliv probiotických krmných aditiv na výživu výkrmových brojlerů
Jiří SLUNEČKO
Název
Vložil
Vloženo
Práva