Kamila Jogheeová

Bakalářská práce

Kávová asociace a její vliv na nabídku kávy v gastronomii

The coffee association and its influence on the offer of coffee in gastronomy
Anotace:
Cílem této práce bylo zjistit, jak funguje Kávová asociace, jaký má vliv na nabídku kávy v gastronomii a jak se snaží pozvednout kávovou kulturu v České republice. První část této bakalářské práce je zaměřena na kávu obecně, na její historii a zpracování. Ve druhé, analytické části jsou zpracovány informace o londýnské asociaci Speciality Coffee Association of Europe, Škole kávy, baristických soutěžích …více
Abstract:
The aim of this work was to find out how the Coffee association functions, what influence it has on the offer of coffee in gastronomy and how it tries to raise the coffee culture in the Czech Republic. The first part of this work is focused on coffee generally, on its history and its processing. The second analytic part deals with information on London‘s Speciality Coffee Association of Europe, Coffee …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Dana Johnová
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví