Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení – Monika Michalisková
Monika Michalisková
Diplomová práce
Zpracování příručky HACCP pro stravovací zařízení
Processing of HACCP Manual for Boarded Appliance
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo sestavit novou příručku systému kritických bodů HACCP pro provozovnu Areál Na Mlýně v Kozlovicích. V teoretické části jsem se věnovala oblasti ochrany spotřebitele a problematice potravin. Dále jsem charakterizovala provozovnu, jejího majitele společnost Šmíra-print, s.r.o. a současného nájemníka firmu Kaseka plus, s.r.o. V aplikační části jsem analyzovala stávající příručku …víceAbstract:
The aim of this thesis was to process a new HACCP manual for the boarded appliance called Areál Na Mlýně, whitch is situated in Kozlovice. The theoretical part is devoted to consumer protection and food issues. In addition, I characterized it´s owner Šmíra-print, s.r.o. and the current tenant company Kaseka Plus, s.r.o. In the application part, I analyzed the current HACCP manual, which I was given …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2011
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/84959
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2011
- Vedoucí: Naděžda Klabusayová
- Oponent: Emil Huml
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku
Práce na příbuzné téma
-
Composite activation of ferronickel slag-calcium carbide slag system and the properties of concrete
Mengyang Ma -
Visualization of student trajectories in a learning system
Erik Burda -
A Mobile Application for the Administration of the Kentico System
Linda Hansliková -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ -
Bezpečnost potravin - ochrana lidí a zvířat
Miloš VRÁTNÍK -
Ochrana spotřebitele a klamání v oblasti prodeje potravin
Laura Hralová -
Značky kvality potravin
Lenka Mládková -
Nákup potravin v kontextu ochrany spotřebitele a spotřebitelských preferencí
Vendula ŠEDIVKOVÁ