Bc. Jiří Blasch

Diplomová práce

Studená před-fermentační macerace ve výrobě červených vín

Cold pre-fermentating maceration in making of red wines
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá využitím studené předfermentační macerace. V literární části se seznámíme s látkami, které jsou předfermentační macerací ovlivněné. V této části je podrobně rozebrán i pojem studené macerace a jakými prostředky jí lze docílit. Cílem experimentální části bylo získané poznatky využít v pokusu s odrůdou Pinot Noir. Víno bylo vyrobeno ve 4 variantách. Kontrolní vzorek bez …více
Abstract:
This thesis deals with utilization of cold pre-fermentating maceration. In literary section there are described substances which are affected by pre-fermentating maceration. In this section there is also described method of cold soak and how to achieve it. The goal of experimental section was to utilize gathered knowledge with breed of Pinot Noir. Wine was made in 4 variants. Control sample without …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií