Bc. Jiří Blasch

Master's thesis

Studená před-fermentační macerace ve výrobě červených vín

Cold pre-fermentating maceration in making of red wines
Anotácia:
Tato diplomová práce se zabývá využitím studené předfermentační macerace. V literární části se seznámíme s látkami, které jsou předfermentační macerací ovlivněné. V této části je podrobně rozebrán i pojem studené macerace a jakými prostředky jí lze docílit. Cílem experimentální části bylo získané poznatky využít v pokusu s odrůdou Pinot Noir. Víno bylo vyrobeno ve 4 variantách. Kontrolní vzorek bez …viac
Abstract:
This thesis deals with utilization of cold pre-fermentating maceration. In literary section there are described substances which are affected by pre-fermentating maceration. In this section there is also described method of cold soak and how to achieve it. The goal of experimental section was to utilize gathered knowledge with breed of Pinot Noir. Wine was made in 4 variants. Control sample without …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Master programme / odbor:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology