Petra Holečková

Master's thesis

Personální politika ve vybraných gastronomických organizacích

Personnel policy in selected gastronomic organizations
Abstract:
V rámci této práce se zaměřím na personální politiku ve vyhlášených gastronomických organizacích v Praze a zjistím, jak ji vnímají zaměstnanci. Praktická část se bude opírat o dotazníkové šetření, které proběhne ve vyhlášených restauracích, jehož obsahem budou otázky týkající se pracovní spokojenosti, možností odměňování, příležitostí k pracovnímu rozvoji a dalších témat úzce souvisejících s personální …more
Abstract:
In this thesis I will focus on the HR policy in renowned gastronomic organisations in Prague and find out how employees perceive it. The practical part will be based on a questionnaire survey conducted in renowned restaurants, which will include questions about job satisfaction, remuneration opportunities, professional development opportunities and other topics closely related to HR policy. The aim …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2024
  • Supervisor: Otakar Němec
  • Reader: David Petráček

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/93707