Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF – Andrea TOMISOVÁ
Andrea TOMISOVÁ
Bakalářská práce
Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF
Microbial contamination of spices in RASFF report
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje mikrobiální kontaminaci koření z hlášení Evropského systému RASFF (Rapid Alert System for Food and Feed). Tento systém umožňuje rychlé sdílení informací o nebezpečných potravinách či krmivech, které mohou být na trhu více členských států. Různé druhy koření, běžné i exotické můžou být při špatném ošetření či manipulaci kontaminovány mikroorganismy, které mohou vyvolat vážná …víceAbstract:
Bachelor thesis deals with microbial contamination of spices from the report of the European System RASFF (Rapid Alert System for Food and Feed). This system allows for the rapid sharing of information on unsafe food or feed that may be on the market in more than one Member State. Various types of spices, common and exotic, can be contaminated with microorganisms if mishandled or handled, which can …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TOMISOVÁ, Andrea. Mikrobiální kontaminace koření v hlášení RASFF. Ostrava, 2021. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
Kateřina Křesalová -
Bakteriální kontaminace brýlových obrub
Eva Mangerová -
Mikrobiální kontaminace vajec v různých systémech ustájení
Eliška Nemrichová -
Vliv mikrobiální kontaminace na kvalitu povrchových vod v České republice
Barbora Srcháčková -
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
Zbyněk Zemánek -
Hodnocení mikrobiální kontaminace u různých druhů medů
Marie Hubinková -
Mikrobiální kontaminace masa používaného ke krmení psů a koček v rámci syrové diety
Barbora HOSNEDLOVÁ -
Bakteriální kontaminace rybích produktů - mikrobiologický a MALDI TOF přístup
Pavlína GÁPOVÁ