Jana Lancůchová

Bachelor's thesis

Poměr celkových a čistých bílkovin ve vzorcích světlých sušenek

Ratio of Total to True Protein Content in Various Kinds of Fair Biscuits
Abstract:
V této bakalářské práci byly studovány možnosti stanovení obsahu bílkovin. Studium bylo zaměřené na obsah veškerých a čistých bílkovin ve světlých sušenkách. Dále byla vypracovaná rešerše zabývající se bílkovinami. Stanovení bílkovin bylo provedeno Kjeldahlovou metodou a následně alkalimetrickou titrací.
Abstract:
This bachelor's thesis analyses possible ways of determining protein content. The analysis concentrates on the content of overall and pure proteins in lightly-coloured biscuits. In addition, the thesisi contains a research focused on proteins. Protein content was determined by means of the Kjeldahl method and, consequently, by alkalimetric volumetric analysis.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 7. 2008
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Lancůchová, Jana. Poměr celkových a čistých bílkovin ve vzorcích světlých sušenek. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs