Kateřina Šindlerová

Diplomová práce

Navržení využití metody Balanced Scorecard v potravinářské firmě

Suggestion for the Usage of the Balanced Scorecard Method in the Food Company
Anotace:
Cílem této práce je navržení metody Balanced Scorecard do podnikového řízení potravinářské společnosti, jejíž hlavní činností je výroba cukrovinek převážně želé výrobků. V rámci teoretické části je vymezená oblast výkonnosti podniku, jsou popsány dva přístupy aplikace metody Balanced Scorecard, postupové kroky této metody a časový rámec implementace Balanced Scorecard. Charakteristika vybraného podniku …více
Abstract:
The aim of this thesis is a project of the method Balanced Scorecard into the business management of a food company, whose main activity is the production of sweets, largely jelly products. In the theoretical part there is a defined sphere of business performance. Two approaches of a method application Balanced Scorecard, progress steps of this method and a time frame of the Balanced Scorecard implementation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2012
  • Vedoucí: Jindra Peterková
  • Oponent: Hana Lichovníková

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava