Studium technologie výroby vín typu "ryšák" – Bc. Martin Štefanov
Bc. Martin Štefanov
Master's thesis
Studium technologie výroby vín typu "ryšák"
Study of technology of production of "redhead" wines
Abstract:
Předložená diplomová práce byla zaměřena na studium vín typu růžák/ryšák. V provedeném experimentu byly vytvořeny vína typu ryšák, a to užitím technologie mísení moštu i mísení rmutu. U obou variant byly vytvořeny vína s různým poměrem bílé a modré odrůdy. Jednalo se o variantu 75 % bílé odrůdy ku 25 % modré odrůdy, 50 % u obou odrůd a třetí variantou bylo 25 % bílé odrůdy ku 75 % odrůdy modré. K pokusu …moreAbstract:
The submitted thesis was focused on the study of redhead wines. In the experiment, wines of the redhead type were made using the technology of mixing of must and mixing of mash. For both variants, wines with different proportions of white and blue varieties were created. It was a variant of 75 % of the white variety to 25 % of the blue variety, 50 % of the two varieties and the third variant was 25 …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Jiří Sochor, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology