Studium technologie výroby vín typu "ryšák" – Bc. Martin Štefanov
Bc. Martin Štefanov
Diplomová práce
Studium technologie výroby vín typu "ryšák"
Study of technology of production of "redhead" wines
Anotace:
Předložená diplomová práce byla zaměřena na studium vín typu růžák/ryšák. V provedeném experimentu byly vytvořeny vína typu ryšák, a to užitím technologie mísení moštu i mísení rmutu. U obou variant byly vytvořeny vína s různým poměrem bílé a modré odrůdy. Jednalo se o variantu 75 % bílé odrůdy ku 25 % modré odrůdy, 50 % u obou odrůd a třetí variantou bylo 25 % bílé odrůdy ku 75 % odrůdy modré. K pokusu …víceAbstract:
The submitted thesis was focused on the study of redhead wines. In the experiment, wines of the redhead type were made using the technology of mixing of must and mixing of mash. For both variants, wines with different proportions of white and blue varieties were created. It was a variant of 75 % of the white variety to 25 % of the blue variety, 50 % of the two varieties and the third variant was 25 …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jiří Sochor, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií