Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa – Bc. Tereza DISTLOVÁ
Bc. Tereza DISTLOVÁ
Diplomová práce
Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa
Chemical Evaluation of Ground Meat
Anotace:
Diplomová práce se zabývá chemickými ukazateli mletého masa. Konkrétně tuku a soli. Práce popisuje maso, mleté maso, jeho složení, dále popisuje legislativu s nimi související (obal mletého masa, složení mletého masa, obsah soli, obsah tuku...).Abstract:
This thesis deals with the chemical indicators of minced meat. Specifically, fat and salt. The work describes the meat, minced meat, its composition, also describes related legislation (package of minced meat, minced meat composition, salt content, fat content ...).
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 8. 2011
Identifikátor:
22607
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc.MVDr. Eva Nápravníková, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DISTLOVÁ, Tereza. Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 08. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
Kristýna Šantová -
Příprava N-alkylchinolinových solí a jejich vlastnosti v roztocích
Gabriela Gabková -
Pěnotvorné vlastnosti mléka
Pavla Křečková