Bc. Tereza DISTLOVÁ

Diplomová práce

Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa

Chemical Evaluation of Ground Meat
Anotace:
Diplomová práce se zabývá chemickými ukazateli mletého masa. Konkrétně tuku a soli. Práce popisuje maso, mleté maso, jeho složení, dále popisuje legislativu s nimi související (obal mletého masa, složení mletého masa, obsah soli, obsah tuku...).
Abstract:
This thesis deals with the chemical indicators of minced meat. Specifically, fat and salt. The work describes the meat, minced meat, its composition, also describes related legislation (package of minced meat, minced meat composition, salt content, fat content ...).
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 8. 2011
Identifikátor: 22607

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc.MVDr. Eva Nápravníková, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DISTLOVÁ, Tereza. Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 08. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma