Anna Švecová

Bakalářská práce

Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů

Meat production and quality of special fattening poultry
Anotace:
Zájem spotřebitelů o drůbež pocházející ze speciálních výkrmů stále roste. Tato bakalářská práce byla zpracována jako rešerše, zabývající se problematikou speciálních výkrmů drůbeže, různými způsoby a systémy chovu a výkrmu. V České republice má význam především výkrm ekologický, v západní Evropě pak výkrmy certifikované např. Label Rouge. Drůbeží maso je pro svůj vysoký obsah bílkovin, esenciálních …více
Abstract:
Consumer interest in poultry from special fattening farms continues to grow. This bachelor thesis was prepared as a research, dealing with the issue of special fattening poultry, different methods and systems of production and fattening. In the Czech Republic, organic fattening is of particular importance, while in Western Europe, certified fattening systems, e.g. Label Rouge. Poultry meat is nutritionally …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
  • Oponent: Hana Mášová, MVDr.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin