Ing. Jan Sodoma

Master's thesis

Enogastronomická kultura ve vybraném regionu "Velkopavlovice".

Enogastronomical culture in the selected subregion „Velkopavlovice“.
Abstract:
Práce se zabývá enogastronomií v České republice, tedy propojením nabídky vína a gastronomie. Cílem práce je přiblížit současnou situaci v oblasti vinařství ve Velkopavlovické podoblasti. Hypotéza práce je definována následovně: vinaři z Velkopavlovické vinařské podoblasti se zaobírají enogastronomií. Dalším cílem práce je přinést návrh řešení, jak lépe propojit nabídku vín s enogastronomií. Analytická …more
Abstract:
The thesis is focused on enogastronomy in Czech Republic, it means connection between wine and food offer. It reffers to recent conditions in wine industry, preferably in the Velke Pavlovice region. The hypothesis of this thesis is defined as follows: wine growers of the Velke Pavlovice region are preoccupied with food and wine. It also suggests a solution proposal for lining wine offer and enogastronomy …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2013
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová
  • Reader: PhDr. Alena Polívková, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze