Enogastronomická kultura ve vybraném regionu "Velkopavlovice". – Ing. Jan Sodoma
Ing. Jan Sodoma
Master's thesis
Enogastronomická kultura ve vybraném regionu "Velkopavlovice".
Enogastronomical culture in the selected subregion „Velkopavlovice“.
Abstract:
Práce se zabývá enogastronomií v České republice, tedy propojením nabídky vína a gastronomie. Cílem práce je přiblížit současnou situaci v oblasti vinařství ve Velkopavlovické podoblasti. Hypotéza práce je definována následovně: vinaři z Velkopavlovické vinařské podoblasti se zaobírají enogastronomií. Dalším cílem práce je přinést návrh řešení, jak lépe propojit nabídku vín s enogastronomií. Analytická …moreAbstract:
The thesis is focused on enogastronomy in Czech Republic, it means connection between wine and food offer. It reffers to recent conditions in wine industry, preferably in the Velke Pavlovice region. The hypothesis of this thesis is defined as follows: wine growers of the Velke Pavlovice region are preoccupied with food and wine. It also suggests a solution proposal for lining wine offer and enogastronomy …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/7091/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2013
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová
- Reader: PhDr. Alena Polívková, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Zhodnocení zdravotního stavu a vitality dřevin v lokalitě Ovocný sad Velké Pavlovice a navržení opatření pro jejich podporu
Zdeňka Bálková -
Výběr starých stromů meruněk v obci Velké Pavlovice.
Radka Kučerová -
Proposal for a Marketing and Communication Strategy for Selected Company
Vendula Němečková -
Analýza nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách
Jan Čuchal -
Vinařství v kontextu novely zákona o vinohradnictví a vinařství
Aneta Frausová -
Vliv Evropské unie na české vinařství, vinohradnictví a konzumenty vín
Michaela Samková -
Vizuální styl rodinného vinařství
Kateřina Švrčková -
Analýza podnikatelského prostředí v regionech ČR: vinařství v Jihomoravském kraji
Linda Zimová