Ing. Jan Sodoma

Master's thesis

Enogastronomická kultura ve vybraném regionu "Velkopavlovice".

Enogastronomical culture in the selected subregion „Velkopavlovice“.
Anotácia:
Práce se zabývá enogastronomií v České republice, tedy propojením nabídky vína a gastronomie. Cílem práce je přiblížit současnou situaci v oblasti vinařství ve Velkopavlovické podoblasti. Hypotéza práce je definována následovně: vinaři z Velkopavlovické vinařské podoblasti se zaobírají enogastronomií. Dalším cílem práce je přinést návrh řešení, jak lépe propojit nabídku vín s enogastronomií. Analytická …viac
Abstract:
The thesis is focused on enogastronomy in Czech Republic, it means connection between wine and food offer. It reffers to recent conditions in wine industry, preferably in the Velke Pavlovice region. The hypothesis of this thesis is defined as follows: wine growers of the Velke Pavlovice region are preoccupied with food and wine. It also suggests a solution proposal for lining wine offer and enogastronomy …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedúci: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: PhDr. Alena Polívková, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze