BALEJ, Marek. \textit{Profil těkavých látek sýrů eidamského typu}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/9tlzl9/.
BALEJ, Marek. <i>Profil těkavých látek sýrů eidamského typu</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/9tlzl9/.
BALEJ, Marek. Profil těkavých látek sýrů eidamského typu. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/9tlzl9/.
@misc{Balej2019thesis,
AUTHOR = "Balej, Marek",
TITLE = "Profil těkavých látek sýrů eidamského typu [online]",
YEAR = "2019 [cit. 2024-09-29]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/9tlzl9/",
}
@misc{Balej2019thesis,
AUTHOR = {Balej, Marek},
TITLE = {Profil těkavých látek sýrů eidamského typu},
YEAR = {2019},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/9tlzl9/},
URL_DATE = {2024-09-29},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Balej
| jméno = Marek
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Profil těkavých látek sýrů eidamského typu
| url = https://theses.cz/id/9tlzl9/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2019
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-09-29
| poznámka =
| jazyk =
}}