Ing. Tomáš Parák

Diplomová práce

Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.

Slow food in Slovakia and abroad as part of modern cuisine.
Abstract:
Diploma work is concerned with the term of gastronomy, gastronamy facilities and modern gastronomy trends in its theoretical part. The work also describes the movement Slow Food in datail. Practical part of the work focus on the analysis of particular European states from the point of view of ,,Slow Food“. On the basis of the outcome of the analysis it is stated a real position of ,,Slow Food“ in the …více
Abstract:
Diplomová práca sa v teoretickej časti zaoberá pojmom gastronómia, gastronomickými zariadeniami a modernými trendmi gastronómie. Práca tiež podrobne popisuje hnutie Slow Food. Praktická časť práce sa venuje analýze vybraných štátov Európy z hľadiska ,,Slow Food“. Na základe výsledku analýzy sa zistí skutočné postavenie ,,Slow Food“ na Slovensku a v zahraničí.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství