Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení – Klára Jobová
Klára Jobová
Bachelor's thesis
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Extension of the Service Offer in the Selected Restaurant
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá moderní gastronomií. Teoretická část se zaměřuje na základní pojmy a specifika z této oblasti, jejími novými trendy a rovněž na spokojenost zákazníka. Jejím hlavním tématem je moderní a zážitková gastronomie, která je zde teoreticky vymezena a popsána. Dále je představena restaurace Imrvére, služby, které nabízí a přehled denních součtů během pandemie nemoci Covid-19 v letech …moreAbstract:
Bachelor thesis deals with modern gastronomy. The theoretical part focuses on the basic concepts and specifics of this area, its new trends and customer satisfaction. Its main topic is modern and experience gastronomy, which is theoretically defined and described here. The Imrvére restaurant, the services it offers, and an overview of the daily totals during the Covid-19 pandemic in 2020 and 2021 are …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 6. 2022
Identifier:
https://is.slu.cz/th/unvej/
Thesis defence
- Date of defence: 18. 8. 2022
- Supervisor: Ing. Petr Janík
- Reader: Mgr. Alexandr Burda
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JOBOVÁ, Klára. \textit{Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení}. Online. Bachelor's thesis. Opava: Silesian University in Opava, Faculty of Philosophy and Science in Opava. 2022. Available from: https://theses.cz/id/9u1qvg/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSilesian University in Opava
Faculty of Philosophy and Science in OpavaBachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism
Theses on a related topic
-
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Plán modernizace stávajícího restauračního zařízení - Hostinec Slunečnice
Michal Koudela -
Návrh a implementace informačního systému pro restaurační zařízení s využitím Java technologií\nl{}
Zdeněk HUSPENINA -
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
Barbora Lukášová -
Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
Igor Bejtic -
Kulturní památky a problematika jejich revitalizace; Případová
Natálie Jarušková -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Marketingová strategie restaurace Borgeska
Šancová Šancová