Zdeněk THON

Bachelor's thesis

Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra

Adjustment of raw and boiled cheese production conditions
Abstract:
Má bakalářská práce se skládá ze dvou částí. První je teoretická a zabývá se historií vařeného sýra, jakostí mléka a čistými mlékařskými kultury pro výrobu tvarohu, sa-motnou výrobou tvarohu a výrobou vařeného sýra. Druhá část, praktická je zaměřená na výrobu vařeného sýra. Výroba byla realizována v laboratorních podmínkách v Kroměříţi. U prozrálého tvrdého tvarohu byla stanovena procenta celkových …more
Abstract:
My thesis consists of two parts. The first is theoretical and deals with the history of cooked cheese, milk quality and clean milk cultures for the production of cheese, of its capacity, the production of cottage cheese and cooked cheese production. The se-cond part focuses on the practical production of cooked cheese. Production was carried out under laboratory conditions in. The mature hardwood curd …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 5. 2011
Identifier: 21820

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

THON, Zdeněk. Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies