Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra – Zdeněk THON
Zdeněk THON
Bachelor's thesis
Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra
Adjustment of raw and boiled cheese production conditions
Anotácia:
Má bakalářská práce se skládá ze dvou částí. První je teoretická a zabývá se historií vařeného sýra, jakostí mléka a čistými mlékařskými kultury pro výrobu tvarohu, sa-motnou výrobou tvarohu a výrobou vařeného sýra. Druhá část, praktická je zaměřená na výrobu vařeného sýra. Výroba byla realizována v laboratorních podmínkách v Kroměříţi. U prozrálého tvrdého tvarohu byla stanovena procenta celkových …viacAbstract:
My thesis consists of two parts. The first is theoretical and deals with the history of cooked cheese, milk quality and clean milk cultures for the production of cheese, of its capacity, the production of cottage cheese and cooked cheese production. The se-cond part focuses on the practical production of cooked cheese. Production was carried out under laboratory conditions in. The mature hardwood curd …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2011
Identifikátor:
21820
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
THON, Zdeněk. Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Mléko a alternativy mléka ve výživě lidí
Lada Nohacova -
Spory o mléko: způsoby regulace stravování v hnutí Haré Kršna
Olga Čejková -
Staročeské reálie - názvy jídel. Mléko a produkty z mléka
Marie Beňová -
Motivace kojících žen darovat mateřské mléko
Barbora MATĚJKOVÁ -
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
Štěpánka Zanášková -
Kozí mléko a jeho využití
Martin Novotný