Porovnání úlohy hotelového a restauračního manažera v denním provozu. – Veronika Bartošová
Veronika Bartošová
Bachelor's thesis
Porovnání úlohy hotelového a restauračního manažera v denním provozu.
Comparison of the role of the hotel and restaurant manager in daily operation.
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo dokázat, že je nutné dosadit správného člověka na správnou pracovní pozici. V tomto případě se jednalo o funkci hotelového a restauračního manažera. Z práce jasně plyne, že manažerem nemůže být každý. Mým úkolem bylo, za pomoci metody řízeného osobního rozhovoru dokázat, že pracovní pozice hotelový a restaurační manažer v mnou vybraném hotelu Olšanka je velmi důležitá. A …moreAbstract:
The aim of this bachelor thesis was to prove that it is necessary to place a right person on a right work position. In this case it concerns position of a hotel and a restaurant manager. From the thesis is clear that not everyone can be manager. My goal was to prove, by the help of a method of a controlled personal interview, that the work position of the hotel and the restaurant manager in selected …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12124/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2014
- Supervisor: Ing. Jan Jiran
- Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Vybrané problémy personálného riadenia v hoteloch a reštauráciach
Milena Holubová -
Dopad míry zdanění na cenovou hladinu v sektoru stravování a ubytování
Karolína Potepová -
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Jana KUNÁGLOVÁ -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii.
Viktoriya Murzina -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu
Gabriela Pešková -
Projekt návrhu provozní příručky podniku poskytující restaurační a hotelové služby
Erika Jurčíková