Veronika Bartošová

Bakalářská práce

Porovnání úlohy hotelového a restauračního manažera v denním provozu.

Comparison of the role of the hotel and restaurant manager in daily operation.
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo dokázat, že je nutné dosadit správného člověka na správnou pracovní pozici. V tomto případě se jednalo o funkci hotelového a restauračního manažera. Z práce jasně plyne, že manažerem nemůže být každý. Mým úkolem bylo, za pomoci metody řízeného osobního rozhovoru dokázat, že pracovní pozice hotelový a restaurační manažer v mnou vybraném hotelu Olšanka je velmi důležitá. A …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis was to prove that it is necessary to place a right person on a right work position. In this case it concerns position of a hotel and a restaurant manager. From the thesis is clear that not everyone can be manager. My goal was to prove, by the help of a method of a controlled personal interview, that the work position of the hotel and the restaurant manager in selected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Jan Jiran
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze