Bc. Kristína Bednárová

Bakalářská práce

Využitie technologických zariadení na úpravu vody v gastronomických prevádzkach

The Use of Technological Devices for Water Adjustment in Gastronomic Facilities
Abstract:
The subject of the bachelor dissertation is to provide a basic information about water and its composition, about a general water treatment and a filtration method. It lists types of filtration equipment used for water adjustment in gastronomic facilities and provides a review of the currently available devices on the market. The analytical part of the bachelor thesis deals with influence of filtration …více
Abstract:
Predmetom bakalárskej práce je podať základné informácie o vode a jej zložení, všeobecnej úprave vody a o metóde filtrácie. Následne vymenúva typy filtračných zariadení používaných na úpravu vody v gastronomických prevádzkach a vytvára prehľad momentálnej dostupnosti zariadení na trhu. V analytickej časti sa bakalárska práca zaoberá vplyvom filtračných zariadení na senzorické vlastnosti vybraných nápojov …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 1. 2018
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví