Vliv pasterace na charakteristiky nefiltrovaného piva – Bc. Kateřina Voldřichová
Bc. Kateřina Voldřichová
Bakalářská práce
Vliv pasterace na charakteristiky nefiltrovaného piva
Effect of pasteurization on characteristics of unfiltered beer
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOLDŘICHOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv pasterace na charakteristiky nefiltrovaného piva}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/9w1sct/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.