Bc. Alexandra Pribulová

Bakalářská práce

Podnikatelský plán

Business plan
Abstract:
The main goal of the presented final thesis is to create a business plan for a gastronomic enterprise based on the analysis of the surroundings, with an emphasis on the financial plan. To develop this bachelor's thesis, we applied research methods, such as: comparison, competition analysis, deduction, and later these data were applied in the processing of the business plan. The bachelor thesis is divided …více
Abstract:
Hlavným zámerom predkladanej záverečnej práce je na základe analýzy okolia vytvorenie podnikateľského plánu gastronomického podniku s dôrazom na finančný plán. Na vypracovanie tejto bakalárskej práce sme uplatnili metódy výskumu, ako napríklad: komparácia, analýza konkurencie, dedukcia a neskôr tieto dáta boli aplikované pri spracovaní podnikateľského plánu. Bakalárska práca je rozdelená do štyroch …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/n1ttz/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2023
  • Vedoucí: doc. Ing. Martin Petříček, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Eliška Smotlachová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví