Bc. Adam Dzurko

Bakalářská práce

Franchising v ČR

Franchising in Czech Republic
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o úspěšné české franchsingové síti Švejk restaurant. V teoreticko-metodologické části jsou vysvětleny základní pojmy se vztahem k franchisové formě podnikání. Obsahuje též základní kategorizaci franchisingu a popisuje náležitosti franchisingové smlouvy. Aplikační část objasňuje, co v praxi plyne ze vztahů franchisor a franchisant a osvětluje následnou penalizaci za porušování …více
Abstract:
The bachelor thesis discusses the czech successful franchise network The Švejk restaurant. The basic notions that are obligated in frachise are explained in the theoretically-methodolgical part. The thesis contain basic categories of franchising and describes all essentials of a franchise contract. The application part of the thesis sheds light on the relationship between the franchiser and franchisee …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2010
  • Vedoucí: Ing. Pavla Břečková, Ph.D.
  • Oponent: Miroslav Kubricht

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní

Vysoká škola finanční a správní

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.