Sledování vzniku rizikových složek tuků ve smažených potravinách – Bc. Tereza Kučerová
Bc. Tereza Kučerová
Diplomová práce
Sledování vzniku rizikových složek tuků ve smažených potravinách
Monitoring risk components of fats in fried products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČEROVÁ, Tereza. \textit{Sledování vzniku rizikových složek tuků ve smažených potravinách}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/9x59ln/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.