Bc. Jiří ŠVARC

Diplomová práce

Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů

Influence of selected hydrocolloids on sensory and textural properties of thermised curd desserts
Anotace:
Tato práce popisuje výrobu termizovaných tvarohových dezertů. Popisuje vybrané hydrokoloidy, jejich chemické složení, strukturu, vlastnosti a použití. V praktické části se zabývá technologickým postupem výroby termizovaných tvarohových dezertů. Zkoumá vliv vybraných hydrokoloidů na jakost termizovaných tvarohových dezertů, schopnost jednotlivých hydrokoloidů, nebo jejich směsí, udržet syrovátku v termizovaném …více
Abstract:
This thesis describes the production of thermised curd desserts. Describes selected hydrocolloids, their chemical compositions, structures, properties and use. In the practical part it deals with the technological process of thermised curd desserts production. It examines the impact of hydrocolloids on the qaulity of thermised curd desserts, the ability of each hydrocolloid, or their mixtures, to maintain …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 22644

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠVARC, Jiří. Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe