Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines – Anieluz Concepcion PASTOLERO
Anieluz Concepcion PASTOLERO
Diplomová práce
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Food Loss and Food Waste: A Case in Southeast Asia
Abstract:
It has been said that losses/wastes in the food supply chain (FSC) in the Philippines reach up to 50% (Mopera, 2016). These losses/wastes are potential food or input in further processing, which means that such levels cannot be tolerated. To address the issue, concrete information is needed as a guide on where interventions are most needed. This thesis quantified the loss/waste generated in the FSC …víceAbstract:
It has been said that losses/wastes in the food supply chain (FSC) in the Philippines reach up to 50% (Mopera, 2016). These losses/wastes are potential food or input in further processing, which means that such levels cannot be tolerated. To address the issue, concrete information is needed as a guide on where interventions are most needed. This thesis quantified the loss/waste generated in the FSC …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Maria Sassi
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PASTOLERO, Anieluz Concepcion. Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines. Olomouc, 2020. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Přírodovědecká fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Přírodovědecká fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Přírodovědecká fakultaMagisterský studijní program / obor:
Geography / International Development Studies
Práce na příbuzné téma
-
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
Karla Procházková
Název
Vložil
Vloženo
Práva