Příprava modifikovaných škrobů pomocí enzymové hydrolýzy za použití reaktivní extruze – Martina Rudišarová
Martina Rudišarová
Bakalářská práce
Příprava modifikovaných škrobů pomocí enzymové hydrolýzy za použití reaktivní extruze
Preparation of modified starches by enzymatic hydrolysis using reactive extrusion
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RUDIŠAROVÁ, Martina. \textit{Příprava modifikovaných škrobů pomocí enzymové hydrolýzy za použití reaktivní extruze}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/a27tcf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.