Příprava modifikovaných škrobů pomocí enzymové hydrolýzy za použití reaktivní extruze – Martina Rudišarová
Martina Rudišarová
Bachelor's thesis
Příprava modifikovaných škrobů pomocí enzymové hydrolýzy za použití reaktivní extruze
Preparation of modified starches by enzymatic hydrolysis using reactive extrusion
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RUDIŠAROVÁ, Martina. \textit{Příprava modifikovaných škrobů pomocí enzymové hydrolýzy za použití reaktivní extruze}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/a27tcf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.