Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky – Bc. Lada Lukšíčková, DiS.
Bc. Lada Lukšíčková, DiS.
Master's thesis
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky
Monitoring Effect of NaCl Compensation for Sensory and Technological Properties of Chicken Liver Pate
Abstract:
Podkladem pro určení přijatelné náhrady chloridu sodného do kuřecích paštik je výstup senzorické analýzy a měření technologických vlastností. Cílem práce je najít senzoricky a technologicky přijatelnou náhradu chloridu sodného a tím ke snížení zdravotních problémů např. hypertenze.Abstract:
The basis for determining acceptable substitutes brine into chicken pâtés it is prefe-rable degrees of sensory analysis and measurement processing properties. The aim is to find technologically and organoleptically acceptable substitute NaCl and thereby reduce health problems e.g. hypertension.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LUKŠÍČKOVÁ, Lada. \textit{Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/a4mhgb/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Lukšíčková, Lada. Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti kuřecí játrovky. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
Tereza Koníčková -
Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
Silvie Radomská -
Texturní vlastnosti hovězího masa
Edelina Memedliaeva -
Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
Jarmila Hýžová -
Sledování vlivu aplikace náhrad NaCl na senzorické a technologické vlastnosti masných výrobků
Alena Doležalová -
Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky
Jakub Martinek -
Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
Anna Cihlářová