Ondřej Klobása

Bakalářská práce

Vliv předfermentační macerace na kvalitu bílých vín

Influence of pre-fermentation maceration on the quality of white wines
Anotace:
Prostudování literaturu týkající se zadaného tématu. Pokus s různou délkou macerace rmutu. Výsledná vína podrobena základní chemické a senzorické analýze. Získané výsledky okomentovány a zhodnoceny
Abstract:
Studying the literature related to the assigned topic. An experiment with different maceration lengths. The resulting wines are subjected to basic chemical and sensory analysis. The obtained results are commented and evaluated
 

Klíčová slova

Macerace Rmut Analýza
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2023
  • Vedoucí: Ing. Michal Kumšta, Ph.D.
  • Oponent: Alice Čížková, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.