Vliv předfermentační macerace na kvalitu bílých vín – Ondřej Klobása
Ondřej Klobása
Bachelor's thesis
Vliv předfermentační macerace na kvalitu bílých vín
Influence of pre-fermentation maceration on the quality of white wines
Abstract:
Prostudování literaturu týkající se zadaného tématu. Pokus s různou délkou macerace rmutu. Výsledná vína podrobena základní chemické a senzorické analýze. Získané výsledky okomentovány a zhodnocenyAbstract:
Studying the literature related to the assigned topic. An experiment with different maceration lengths. The resulting wines are subjected to basic chemical and sensory analysis. The obtained results are commented and evaluated
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 20. 6. 2023
- Supervisor: Ing. Michal Kumšta, Ph.D.
- Reader: Alice Čížková, Ing.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / specializace:
Horticulture engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.