Bc. Zdeněk Mráz

Master's thesis

Rozvoj gastronomické sítě

Development of Gastronomy Group
Abstract:
Cílem uvedené diplomové práce je zhodnotit možnosti rozvoje gastronomického konceptu Lokál v České republice konkrétně se zaměřením na České Budějovice. Na základě provedené analýzy uvádím nejvhodnější prostor, který splňuje veškeré funkční i technické parametry týkající se možnosti provozování výše uvedeného gastronomického konceptu. Svoji práci rozděluji na tři části. V teoreticko – metodologické …more
Abstract:
The objective of my diploma thesis is to evaluate options for the development of gastronomic concept named Lokál in the Czech Republic specifically focusing on České Budějovice. Based on the analysis I present the most appropriate space which meets all functional and technical parameters relating to the possibilities of the service the mentioned gastronomic concept . I divide my thesis into three parts …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 11. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 1. 2016
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management